12.mai.2011

Sommerreg : )

I går kveld kom det etterlengtede regnet!

I forrige uke var det skogbrann, som heldigvis ble slukket før den fikk gjort alt for mye skade. Siden har helikoptere svirret rundt og patrulert til alle døgnets tider. Godt man blir passet  på ; ) Men med regnet er det også slutt på det.

 

Ubeskrivelig godt å våkne til solskinn, masse deilige lukter, en dampende bakke og ikke minst den deilig klare luften etter alt pollestøv som er skyld vekk : )

  Vanndråper som perler på en snor : )

 
-Håper dere alle har hatt en flott dag og ønsker dere vidre en riktig god kveld : )


3 kommentarer

PANORAMA

12.mai.2011 kl.21:13

Så vakre bilder. Jeg elsker også regn om sommeren, det lukter såå godt..bare det ikke varer HELE sommeren...hehe.. klem monica:)

Sofie

12.mai.2011 kl.22:24

Godt med regn:) Alt blir så friskt og deilig etterpå!

jordegaard

15.mai.2011 kl.21:05

Nydelige bilder du har tatt:) Regn er egentlig veldig herlig, friskt og godt. Men jammen er det godt når solen titter frem også;)

Skriv en ny kommentar

pitoresk

pitoresk

24, Horten

Er en positiv og interiørfrelst frøken som er lykkelig gift med Verdens beste mann! :-) Og er så heldig å ha to nydelige prinsesser som beriker hverdagen vår! En på 7 år og en lita tulle på 5 mnd. Drømmen om et småbruk har gått i oppfyldelse, så her nyter vi rolige omgivelser med både hester, hunder, kaniner og pus. ...Og en gammel rød traktor ;-) For kontakt: karina2366@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits