Se hva vi hadde i ansiktet :-D

SOOOOOL!
Og DET var herlig!


Dette bildet er tatt ca. 5 min før Mathea fiklet med sentrallåsen og låste igjen bilen på tomgang!
Ingen reservenøkkel, og selvfølgelig mobilen og veska trygt og godt plassert i bilen.
(Er da en virkelig ønsker seg tilbake til fasttelefon-tiden)
Måtte være kreative, og dør-kiler og en pølsepinne ble etter mye om og men redningen!
Ble sen middag i dag for å si det sånn ;-)
Glad dette skjedde nå og ikke senere med bebisen, tenk å hatt en liten baby innelåst sånn...
Det må være helt forferdelig!


To linselus og nye speilet som skal opp over peisen :-)Klem fra oss :-)Én kommentar

Anne - mamma og mer

05.mar.2010 kl.06:49

Ja det er det som er det store minuset med å ha dyr, de lever ikke like lenge som oss :/

Jeg har hesten hos naboen, så det er kjempegreit. Men det blir nok enda greiere å få han hjem. Tror vi skal legge betonggulv på låven til sommeren kanskje, slik at han kan stå der og evt bygge en boks til for å leie ut slik at han ikke blir stående alene. Håper ikke det tar så mange årene før hele stallen kommer opp. Fjøset er altfor lavt i taket til å ha hest, og der hvor de hadde hestene i gamle dager er nå et verksted. Gjett om det irriterer meg, hehe.

Det har gått litt sent med innridningen, siden jeg ikke har så mye tid selv. Det er mest en av naboene som har ridd han i vinter for at han skal komme seg mest mulig ut. Heldigvis lærer han raskt, og jeg brukte mye tid på longering mens jeg gikk gravid så han lystrer til lyder som "gallopp". Han kan svinges, stoppes, opp i trav og sånne enkle ting. Balansen er ikke helt på plass enda siden vi ikke har mulighet til bakketrening nå i vinter, så galloppen får vente til sommeren. Det går greit å få han opp i gallopp når jeg sier ordet og gir han sjenkelen, men vil helst ikke gjøre det for mye på sletter :-)

Planen var jo å prøve dressur med han, selv om jeg aldri har vært borti det. Har bare drevet med sprang, men en uke etter at jeg kjøpte han så ble jeg gravid, hehe. Godt at jeg kjøpte en toåring egentlig da:)

Skriv en ny kommentar

hits